درآمد بلاگرها از کجاست؟ روشهای کسب درامد بلاگری
- دسته بندی : آموزش رایگان ادمین اینستاگرام
- نویسنده: المیرا فرهنگ نیا
- زمان مطالعه : 5 دقیقه
- تاریخ انتشار :۲۲ آبان ۱۴۰۳
حتما شما هم با مشاهده درآمدهای نجومی بلاگرها این سوال برایتان پیش آمده است که درامد بلاگرها از کجاست؟! و یا شاید هم تصور میکنید که درامد بلاگری تنها به تبلیغات ساده محدود میشود، اما این تنها یکی از راههای درآمدزایی در این دنیای پر رقابت است.
آنچه خواهیم آموخت:
امروز که این مقاله را میخوانید روشهای درآمد بلاگری متنوعتر و راحتتر شده است. پس با ما همراه باشید تا با آخرین روش کسب درآمد بلاگرها در این مطلب شگفتزده شوید.
عمده درآمد بلاگری از طریق روشهای زیر محقق میشود:
سادهترین درامد بلاگری از طریق تبلیغات محصول یا خدمات
یکی از اصلیترین روشهای درآمد بلاگری که قطعا شما هم از آن خبر دارید، تبلیغات محصولات و خدمات است. این نوع تبلیغات شامل معرفی کالاها یا سرویسهای مختلف به دنبالکنندگان بلاگر است. برندها و کسبوکارها با بلاگرها قرارداد میبندند تا خدمات یا محصولاتشان را از طریق پستها یا استوریهای تبلیغاتی به مخاطبانشان معرفی کنند. معمولاً بلاگرها برای هر تبلیغ، مبلغ مشخصی دریافت میکنند که این مبلغ بر اساس تعداد فالوورها و میزان تعامل صفحه آنها تعیین میشود.
دومین روش محبوب درآمد بلاگری: اسپانسرینگ و پروژههای مشترک با برندها
اسپانسرینگ و پروژههای مشترک با برندها دومین روش رایج درآمدزایی بلاگرها است. این مدل همکاری به برندها این امکان را میدهد تا با حمایت مالی از بلاگرها، به طور غیرمستقیم امکان تبلیغ محصولات یا خدمات خود را داشته باشند. در روش اسپانسرینگ، برند به عنوان اسپانسر بلاگر وارد عمل میشود و در ازای ارائه بودجه یا تجهیزات لازم برای تولید محتوا، از بلاگر انتظار دارد تا نام و محصولاتش را به مخاطبان به درستی معرفی کند.
این نوع همکاری، نه تنها به بلاگرها کمک میکند هزینههای سنگین تولید محتوا را پوشش دهند، بلکه به برندها نیز فرصتی عالی میدهد تا از طریق محتوای جذاب و معتبر به جامعه مخاطبان بلاگر دسترسی پیدا کنند.
به عنوان مثال، بلاگری که در حوزه تکنولوژی فعالیت دارد، ممکن است اسپانسری جهت شرکت در یک مراسم مربوط به تلکونولوژیهای جدید در کشوری دیگر، پیدا کند. به این ترتیب بلاگر شانس شرکت در این مراسم و تولید محتوا از آن را با کمترین هزینهها دارد و در عوض باید اسپانسر خود را در این سفر تبلیغ کنید.
درآمد بلاگری بالا از راه همکاری در فروش (افیلیت مارکتینگ)
افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش یکی از راههای درامد بلاگری است که در آن بلاگرها با معرفی محصولات یا خدمات و ارائه لینکهای اختصاصی، مخاطبان خود را تشویق به خرید میکنند و برای هر خریدی که از این طریق انجام شود، کمیسیون دریافت میکنند. در واقع در این روش با اینکه باز هم تبلیغ محصول یا خدمتی صورت میگیرد، اما بلاگر هزینهای که دریافت میکند وابسته به تعداد خریدها خواهد بود و مبلغ مشخصی نیست.
درامد بلاگرهای بزرگ با فروش محصولات و خدمات شخصی
یکی از موثرترین و هوشمندانهترین راههای کسب درآمد بلاگرها که در ایجاد یک درآمد پایدار به آنها کمک میکند، فروش محصولات و خدمات شخصی است. بعد از این که یک بلاگر معروف میشود، با توجه به اعتمادی که از فالورهای خود جلب میکند، میتواند با ایجاد فروشگاه اینترنتی، محصولات فیزیکی یا دورههای آموزشی خود را به آنها ارائه دهد.
این مدل درآمد بلاگری نه تنها به درآمدزایی ثابت کمک میکند، بلکه رابطهای نزدیکتر بین بلاگر و مخاطبانش را سبب میشود.
درآمد بلاگری با لینک دونیت
شاید یکی از جالبترین روشهایی که ندانید درامد بلاگرها از کجاست، لینک دونیت (Donate Link) باشد. این روش هوز در ایران، خصوصا برای بلاگرهای اینستاگرامی فراگیر نشده است. دلیل آن را خواهید فهمید! لینک دونیت روشی است که به بلاگرها اجازه میدهد تا از حمایت مالی مستقیم مخاطبان خود بهرهمند شوند. در واقع دونیت یک سیستم مشارکت مالی است که در آن فالوورها میتوانند به شکل داوطلبانه مبالغی را به بلاگر اهدا کنند تا از تولید محتوای او حمایت کنند.
بلاگرها معمولاً لینک دونیت را در بیوی اینستاگرام، کانال یوتیوب، یا پلتفرمهای دیگر خود قرار میدهند. این لینکها میتوانند به سیستمهای پرداخت مختلفی مانند PayPal ،Patreon یا دیگر درگاههای پرداخت متصل باشند.
درآمد بلاگری از طریق لینک دونیت بیشتر برای بلاگرهایی که محتوای آموزشی، انگیزشی یا هنری تولید میکنند مناسب است، زیرا مخاطبانشان معمولا راغب به حمایت از ادامه تولید محتوای باکیفیت هستند.
دونیت به بلاگرها این امکان را میدهد تا بدون وابستگی به برندها و تبلیغات، از حمایت مخاطبان خود بهرهمند شوند و در عین حال محتوای خود را با آزادی و استقلال بیشتری تولید کنند. درآمد بلاگری با لینک دونیت به محبوبیت و اعتماد زیادی بین دو طرف نیاز دارد که هنوز باید فرهنگ آن در کشور ما بیشتر تقویت شود.
عوامل موثر بر درآمد بلاگری که ممکن است ندانید!
تا به اینجا به خوبی برای شما روشن شد که درآمد بلاگرها از کجاست، اما حالا از عواملی صحبت میکنیم که بلاگرها را از نظر میزان موفقیت از یکدیگر جدا میکند و در نتیجه باعث میشود درآمد بلاگری بیشتری داشته باشند:
- تعداد فالوورها: هر چه تعداد دنبالکنندگان بیشتر باشد، فرصتهای تبلیغاتی بیشتری برای بلاگر فراهم میشود.
- میزان بازدید و ویو: تعداد بازدید از هر پست یا استوری اهمیت زیادی داشته و بر تعرفه تبلیغات موثر است.
- نرخ تعامل (Engagement Rate): میزان تعامل کاربران با محتوای بلاگر (مثل لایک، کامنت و اشتراکگذاری) یکی از معیارهای اصلی در تعیین درآمد است.
- فعالیت مستمر: استمرار در تولید محتوا و حضور فعال در پلتفرمها به افزایش اعتماد و تبلیغ موثرتر کمک میکند.
- صداقت و شفافیت: بلاگرهایی که با مخاطبان خود صادق هستند، اعتماد بیشتری جلب میکنند و این اعتماد بهطور مستقیم در میزان درآمد تأثیرگذار است.
- تولید محتوای باکیفیت و منحصربهفرد: محتواهایی که ارزش ویژهای به کاربران ارائه میدهند، تأثیر بیشتری در جذب مخاطبان دارند.
- تفاوت و خلاقیت: ایجاد تفاوت نسبت به سایر بلاگرها و استفاده از ایدههای نوین، بلاگر را از رقبا متمایز میکند و درآمد وی را بالا میبرد.
خلاصهای کوتاه از روشهای درآمدزایی بلاگری!
در این مطلب با دانستن راههای درآمدزایی زیر، متوجه شدیم درآمد بلاگرها از کجاست:
- بلاگرها با معرفی محصولات و خدمات در پستها و استوریها، هزینهای بر اساس تعداد فالوورها و تعاملات دریافت میکنند.
- برندها با حمایت مالی و اسپانسرینگ بلاگرها، از آنها میخواهند که محصولاتشان را به مخاطبان معرفی کنند.
- بلاگرها با همکاری در فروش و ارائه لینکهای خرید اختصاصی، برای هر خرید موفق، کمیسیون دریافت میکنند.
- بلاگرها محصولات فیزیکی یا دیجیتال خود مانند دورههای آموزشی را از طریق فروشگاههای آنلاین به فروش میرسانند.
- مخاطبان بهطور داوطلبانه به بلاگرها کمک مالی میکنند تا از تولید محتوای آنها حمایت کنند.
پرسشهایی که معمولا در مورد درامد بلاگری مطرح میشود!
عمده درآمد بلاگرها از کجاست؟
تبلیغات محصول یا خدمات، اسپانسرینگ، همکاری در فروش، فروش محصولات و خدمات شخصی و لینک دونیت راههایی است که درآمد بلاگری از طریق آن محقق میشود.
آیا بلاگرها موظف به پرداخت مالیات بر درآمد بلاگری خود هستند؟
بله همانند تمامی مشاغل و کسب و کارها، مالیاتی برای این درآمد در نظر گرفته شده و نیاز به پرداخت دارد.
چالشهای رایج در مسیر کسب درآمد از بلاگری چیست و چگونه باید با آنها مقابله شود؟
نیاز توجه همواره به تعامل با مخاطبان، حفظ اصالت و صداقت در محتوا و مدیریت زمان برای تولید مستمر محتوای باکیفیت، از چالشهای این روش درآمدزایی است.
درباره نویسنــده
نویسنده
المیرا فرهنگ نیا
نظرت کاربران
مطالب مرتبط
آموزش رایگان ادمین اینستاگرام
18
زمان مطالعه : 5 دقیقه
آموزش رایگان ادمین اینستاگرام
26
زمان مطالعه : 5 دقیقه
آموزش رایگان ادمین اینستاگرام
41
زمان مطالعه : 5 دقیقه